A/S Chr. Boldsen

Døgnservice for varer
40 99 29 71

Kontakt BOLDSEN
86 42 22 22

Historie

Den 135-årige grossistvirksomhed BOLDSEN læner sig opad sin historie og forstår samtidig at forny sig. Virksomheden med base i Randers har siden 1879 været den lokalt førende grossist og specialist inden for VVS, værktøj, savning, svejsning, stål, entreprenør, vand og energi.

Historien

En hyggelig snak over en god handel! Det har der altid været tid og plads til, når du køber ind hos BOLDSEN.

Grossistvirksomheden, hvor du i dag køber alt fra boremaskiner, afløbsrør og zinkplader til vandhaner og kloakventiler, blev grundlagt tilbage i 1879, da Christian Boldsen overtog en gammel købmandsgård i Møllegade i Randers. Hans idé var at sælge alt, hvad smede og andre håndværkere havde brug for.

Dengang i 1800-tallet var indkøb en omstændelig, men også en meget hyggelig begivenhed. Håndværkerne fra landet kørte i hestevogne ind til det, der allerede dengang hed A/S Chr. Boldsen. Her bandt de hestene i gården og besøgte slyngelstuen, hvor tobak og en lille en til halsen fik den gode handel til at glide langt bedre ned.

I dag er handlen hos BOLDSEN topmoderne, nem og effektiv. Ringer en kunde med en ordre inden middag, kan han være sikker på at modtage varen allerede næste dag. Hyggen og den behagelige stemning fra den spæde start er samtidig bevaret.

Danmarks flinkeste chauffører

BOLDSEN kan i dag prale af at have Danmarks flinkeste chaufførteam med en moderne lastbilpark, der hver evig eneste ugedag bringer varer ud til kunderne (lokalt to gange dagligt).

Administrerende direktør Lars Hansen fortæller: – Vi læner os opad vores historie og forstår samtidig at forny os. Vi har de positive værdier med os, og det betyder, at vi arbejder fokuseret på at være på forkant, at være effektive og at yde en excellent service, hvor vi hjælper vores kunder med dagligdagens udfordringer.”

Branden

Når en virksomhed er 135 år, har den uvilkårligt oplevet lidt af hvert. En af de mere dramatiske begivenheder fandt sted den 23. august 1976, hvor himlenover Randers by var oplyst af skæret fra en voldsom brand. Det var den nat, flammerne lagde A/S Chr. Boldsen i ruiner.

Samme år var den 4. generation af BOLDSEN, Christian Boldsen, begyndt som lager- og kørselsforvalter. Det var ham, der senere i 1989 overtog ledelsen af virksomheden. Han fortæller:

– Min far Knud Boldsen, daværende direktør, så sit overleverede livsværk brænde ned til grunden, men kunne også med glæde betragte, hvordan netværket omkring virksomheden stod parat til at bringe A/S Chr. Boldsen på fode igen. Næste dag mødte alle op i deres gamle tøj, parate til at tage fat … S.C. Sørensens direktion mødte op fra morgenstunden, med et flot og generøst tilbud: “Vi beklager branden på jeres vegne, og I skal vide, at hvis I vil låne biler, pakhus eller andet, må I endelig sige til. Send blot kunder over til os, så de kan handle i jeres navn!”.

Kunderne kvitterede med at gøre de næste tre måneder til de største omsætningsmåneder i virksomhedens daværende historie. Efter et år, der bød på hårdt arbejde og store udfordringer, stod en ny forretning klar i Toldbodgade 88 – takket være gode trofaste kunder og medarbejdere.

134-års fødselsdag

Da BOLDSEN fejrede sin 134-års fødselsdag med en salgsmesse i sommeren 2013 mødte 400 kunder og samarbejdspartnere op. Humøret blandt medarbejderne var højt, for efter et turnaround var virksomheden klar til at erobre fremtiden. Et af midlerne til vækst var og er at være tro mod sin grundidé; nemlig at være kundernes foretrukne lokale samarbejdspartner inden for VVS, værktøj, savning, svejsning, stål, entreprenør, vand og energi.

I dag har BOLDSEN hovedkontor i Randers og velfungerende afdelinger i Grenå og Hobro. Kunderne er nu som dengang stadig i centrum – vi ligner vores kunder og har samme dagsorden som dem; at skabe en sund og driftig forretning. Det gør vi bedst, ved at være nysgerrige på vores kunders udfordringer og dagligdagens opgaver – og ved give en hånd med, når der er brug for hjælp.

BOLDSEN anno 2019 arbejder hårdt på at blive den fortrukne, lokale samarbejdspartner – igennem professionel og personlig service, der går en ekstra mil for kunden.